Maatwerk    Onze geschiedenis    Merken    Nieuws   Contact

Kies je stof & kleur

Stoffen voor maatwerk hebben we in meer dan 100 varianten van meestal Italiaanse wevers als bijvoorbeeld Loropiana, Cerruti, Reda, Guabello en Barberis en in vele dessins en kleuren.

Kies de voering

Voeringen hebben we voor maatwerk in vele dessins, uni, bloemetjes, stippen, gekke prints en hollandsche gerechten of een combinatie ervan, het maakt uw kostuum uniek!

Kies je knopen

Ook hier volop keuze, van wat klassieker tot uitgesproken en van bijvoorbeeld echt hout of parelmoer.

Kies het vilt

Je ziet het niet altijd, maar het is wel degelijk belangrijk voor het kostuum, kraagvilt. En nu je toch mag kiezen hebben we ook hier weer diverse kleuren en dessins.

Kies inscripties

Een mooi detail is de mogelijkheid voor bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap, een bijzondere datum of spreuk in voering en/of kraag. Je kiest natuurlijk zelf met welke kleur garen we het gaan borduren.

Kies het model

Ook in het model is veel te kiezen, type revers, soort zakken, stiksels en natuurlijk de juiste maat, onze gediplomeerde tailors adviseren u graag bij de keuze van het maatwerk.

Maak nu een afspraak!

AFSPRAAK MAKEN

Reken maar op ons

Gelukkig zijn al velen u voor gegaan met steeds weer verassend mooie, unieke kostuums als resultaat. Mooiste compliment zijn de positieve reacties op ons maatwerk en de manier waarop wij onze klanten helpen: persoonlijk, eerlijk, met verstand van het vak en natuurlijk in alle rust en onder het genot van een kopje koffie in onze bijzondere Tailorroom!

0
Gerealiseerde maatpakken
0
Blije klanten
0
Varianten mogelijk

Het proces

Natuurlijk vertellen we u in onze winkel graag alles over het laten maken van maatwerk! Hier toch ook alvast het proces, heb je nog vragen, loop gerust even binnen!

Afspraak plannen

We werken graag op afspraak. Zo kunnen we alle tijd nemen en weten we ook zeker dat we de Tailorroom tot onze beschikking hebben. Heb je voorkeur voor een adviseur/adviseuse, geef dit gerust aan. Ook buiten openingstijden een afspraak maken behoort tot de mogelijkheden.

Aanmeten

Op het moment van de afspraak gaan we het maatwerk volledig uitzoeken, samenstellen en opmeten. Neem er lekker de tijd voor en geniet er vooral ook van. Het is echt bijzonder om je eigen unieke maatkostuum te ontwikkelen.

Afpassen

Na 3-4 weken is je maatwerk gereed. We maken opnieuw een afspraak om het te komen afpassen. Dit is ook het moment om de accessoires erbij te zoeken. Overhemd, stropdas, manchetknopen en schoenen, het complete plaatje. Het kostuum kan natuurlijk in 1 keer als gegoten zitten, maar zijn er nog dingen waar we niet helemaal tevreden over zijn, dan gaat onze eigen kleermaker nog even de puntjes op de i zetten. Dit duurt vaak een week, maar kan indien nodig ook sneller.

Ophalen

Nu is het dan eindelijk zover, u kunt uw maatwerk ophalen. Nogmaals passen mag natuurlijk altijd. Zijn er nog vragen met betrekking tot bijvoorbeeld de gebruiken in het dragen, wanneer we u er nog niet over verteld hebben, vraag het dan gerust. Verder wensen we u er natuurlijk veel plezier mee en hopen dat u er bijzondere momenten in mee mag maken.

Referenties

KLANTEN HOUDEN VAN ONS

Ik heb al 2 keer een maatpak laten maken bij Mulder en ze zitten als gegoten. Eén keer een trouwpak en één keer een kostuum voor een speciale gelegenheid. Het leuke aan de tailorroom is dat je afgesloten zit en rustig je wensen kan bespreken. Ook John, de tailor, denkt goed mee en geeft geen ongewenst advies. Kortom: een unieke ervaring en top kostuum!
Lennart
3 jaar geleden mijn eerst maatpak laten maken. In de mooie tailorroom bij Mulder Mode wordt ruim de tijd genomen om je te voorzien van advies. Niets is teveel! Het resultaat is erg mooi. Inmiddels heb ik er meer laten maken, en ben er nog steeds erg blij mee.
Jan
Recent heb ik een trouwpak aan laten meten bij Mulder. Voor het maken van een afspraak was er veel flexibiliteit en was het geen probleem om in de avond een afspraak te maken.  Tijdens de afspraak kreeg ik goed advies over de kleuren en wat wel/niet bij elkaar past. Mijn pak ziet er geweldig uit en zit als gegoten. Als ik in de toekomst weer een maatpak nodig heb, kom ik zeker terug.
M.

Maak nu een afspraak!

AFSPRAAK MAKEN