Skip to content
stoffen
Stoffen voor maatwerk hebben we in meer dan 100 varianten van meestal Italiaanse wevers als bijvoorbeeld Loropiana, Cerruti, Reda, Guabello en Barberis en in vele dessins en kleuren.
voeringen maatwerk
Voeringen hebben we voor maatwerk in vele dessins, uni, bloemetjes, stippen, gekke prints en hollandsche gerechten of een combinatie ervan, het maakt uw kostuum uniek!
Ook hier volop keuze, van wat klassieker tot uitgesproken en van bijvoorbeeld echt hout of parelmoer.
Je ziet het niet altijd, maar het is wel degelijk belangrijk voor het kostuum, kraagvilt. En nu je toch mag kiezen hebben we ook hier weer diverse kleuren en dessins.
Een mooi detail is de mogelijkheid voor bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap, een bijzondere datum of spreuk in voering en/of kraag. Je kiest natuurlijk zelf met welke kleur garen we het gaan borduren.
revers maatwerk
Ook in het model is veel te kiezen, type revers, soort zakken, stiksels en natuurlijk de juiste maat, onze gediplomeerde tailors adviseren u graag bij de keuze van het maatwerk.
20220203_142100

Op het moment van de afspraak gaan we het maatwerk volledig uitzoeken, samenstellen en opmeten. Neem er lekker de tijd voor en geniet er vooral ook van. Het is echt bijzonder om je eigen unieke maatkostuum te ontwikkelen. Neem voor een afspraak contact op via onze contactpagina.

Na 3-4 weken is je maatwerk gereed. We maken opnieuw een afspraak om het te komen afpassen. Dit is ook het moment om de accessoires erbij te zoeken. Overhemd, stropdas, manchetknopen en schoenen, het complete plaatje. Het kostuum kan natuurlijk in 1 keer als gegoten zitten, maar zijn er nog dingen waar we niet helemaal tevreden over zijn, dan gaat onze eigen kleermaker nog even de puntjes op de i zetten. Dit duurt vaak een week, maar kan indien nodig ook sneller.
Nu is het dan eindelijk zover, u kunt uw maatwerk ophalen. Nogmaals passen mag natuurlijk altijd. Zijn er nog vragen met betrekking tot bijvoorbeeld de gebruiken in het dragen, wanneer we u er nog niet over verteld hebben, vraag het dan gerust. Verder wensen we u er natuurlijk veel plezier mee en hopen dat u er bijzondere momenten in mee mag maken.

Reken maar op ons

Gelukkig zijn al velen u voor gegaan met steeds weer verassend mooie, unieke kostuums als resultaat. Mooiste compliment zijn de positieve reacties op ons maatwerk en de manier waarop wij onze klanten helpen: persoonlijk, eerlijk, met verstand van het vak en natuurlijk in alle rust en onder het genot van een kopje koffie in onze bijzondere Tailorroom!
0
Gerealiseerde maatpakken
0
Tevreden klanten
0
Varianten mogelijk