Skip to content
Afgelopen week werd bekend dat wij genomineerd zijn voor de ondernemersprijs Midden Holland 2022 in de categorie detailhandel en horeca.

Het is een bijzonder mooie waardering voor 163 jaar en 5 generaties ondernemerschap, welke verschillende crisissen wisten te overwinnen. Elke generatie zorgde voor een gezonde en kennisvolle overdacht aan de volgende generatie waardoor deze een gezonde basis had om verder te groeien. Afgelopen jaar werd opnieuw een bijzonder hoofdstuk toegevoegd met de verhuizing naar een nieuw en groter pand.

Na jaren onderhandelen konden we, midden in de corona crisis, onze handtekening zetten onder een nieuw huurcontract. We hebben geen moment getwijfeld over het wel of niet doorzetten ervan ondanks alle onzekerheden op dat en dit moment. We zijn er namelijk van overtuigd dat er toekomst is voor de fysieke winkel. Zelfs zo dat we vooralsnog geen webshop starten , maar vol voor persoonlijke benadering en service gaan. In de toekomst gaat de huidige generatie internetshoppers het winkelen herontdekken. De coronacrisis zal dit zelfs nog versterken.

Er zal meer behoefte zijn tot ontmoeting en gezelligheid, de place to be , de dorpscentra , zijn tevens de place to buy! Verantwoord ondernemen is belangrijk, duurzame merken en produkten krijgen meer en meer aandacht in onze winkel en door stijgende grondstofprijzen zal kwaliteit en levensduur van het produkt steeds belangrijker worden voor de consument. Bij Mulder Mode zetten we daar nu al op in door oa MUD jeans (de eerste circulaire jeans ter wereld ,gebruikt bv 92% minder water bij produktie) op te nemen in de dames- en heren collectie. Natuurlijk zijn wij ook online vindbaar en actief.

Op oa facebook , instagram en linkedin houden we je op de hoogte van onze “reis” , uiteindelijk hopen we je echter te ‘ontmoeten’ in onze mooie nieuwe winkel in Waddinxveen waar we samen met ons team verder aan een mooie toekomst werken!